RWT-Pabo bijles

persoonlijk en resultaatgericht

Bijles voor de RWT-Pabo is slim als jij de reken- en wiskundetoets van het eerste jaar van de Pabo-opleiding moeilijk vindt.
Bij de RWT-Pabo zijn allerlei rekenvaardigheden belangrijk op de toets. Veel Pabo-studenten hebben moeite met verschillende onderdelen van deze rekentoets, zoals breuken, verhoudingen en meten/meetkunde. Ook is er een nieuw rekenonderdeel bijgekomen, namelijk verbanden/ statistiek. Soms zijn de rekenvaardigheden een beetje weggezakt of ligt de rekensnelheid te laag. Ook vinden studenten de verhaaltjessommen vaak moeilijk.

Kun jij wel RWT-Pabo bijles gebruiken? Wil je beter worden in rekenen op de Pabo? Met succes hebben wij inmiddels veel Pabo-studenten kunnen helpen met het behalen van deze cito reken- en wiskundetoets. Ook jou helpen wij graag met bijles of training ter voorbereiding op de RWT-Pabo.

RWT bijles of een RWT training?

Doe jij binnenkort de reken- en wiskundetoets op de Pabo (RWT) en kun je wel hulp gebruiken?
Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

- Zelf oefenen met studieboeken: met zelfstudie.
Je werkt dan uit het RWT-Pabo Theorie-en Werkboek EN het RWT-Pabo Oefentoetsenboek.
Door zelfstudie ga je jezelf trainen: theorie leren, sommen oefenen en oefentoetsen maken.
- RWT-Pabo Bijles: met 1-op-1 bijles afgestemd op jouw vragen. Persoonlijk en resultaatgericht.
- RWT-Pabo Training: op locatie of online in een klein groepje. Complete training in 1 dag!

Kies je voor RWT-Pabo bijles?
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de pabo toets. Wij geven bijles op alle reken- en wiskundeonderdelen, afgestemd op de RWT voor de Pabo. Of dat nu is voor breuken, meetkunde, procenten of hoofdrekenen.
De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kunnen wij de theorie aan je uitleggen, samen opgaven oefenen of een oefentoets trainen. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen. Het aantal uren dat je bijles wilt is flexibel. Bij ons zit je niet vast aan een abonnement en hoef je ook geen strippenkaart te nemen. Je kunt aangeven hoe vaak je bijles wilt. Net wat je nodig hebt.

Kies je voor RWT-Pabo training?
De RWT-training via Paborekenacademy.nl is een 1-daagse complete training in een kleine groep. Online of Op locatie. Alle rekenonderdelen van de RWT voor de Pabo komen aan bod. Deskundig, persoonlijk en met resultaat! Gegeven door Julia en Barbara.
Al veel Pabo-studenten zijn door deze training geslaagd voor de RWT.
Groot voordeel: deze complete RWT-Pabo training wordt gegeven aan een klein groepje.

Online aan 2 tot 4 deelnemers
Op Locatie aan 5 tot 6 deelnemers
(met 2 trainers)!

Zo krijg jij persoonlijke aandacht en is er genoeg tijd voor jouw vragen. De training raakt snel vol, dus wees er op tijd bij.

Lees meer over de RWT-Pabo training

Bijles RWT-Pabo nodig?

De RWT op de Pabo bestaat uit verschillende rekenonderdelen, die niet allemaal even makkelijk zijn. Van hoofdrekenen en breuken tot verhoudingen en het metriek stelsel. Vind jij de Reken-Pabo-toets moeilijk? Wij, Julia en Barbara helpen je graag, zodat jij de rekenstof begrijpt en kan toepassen.

Samen maken we een plan van aanpak, waarin de RWT-onderdelen staan waar je beter in wilt worden. Wij gaan je leren hoe je gestructureerd opgaven kunt aanpakken. Dat zorgt ervoor dat je de sommen beter gaat maken Zo verbeter jij je resultaten voor de RWT.
Bouw aan je basisvaardigheden rekenen, verhoog je rekensnelheid en vergroot je zelfvertrouwen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Vind jij de RWT-Pabo toets moeilijk? Ben je al een keer gezakt? Of ben je zij-instromer? Dan is het tijd voor extra hulp! Wij geven RWT-bijles en RWT-training. Samen werken we aan goede resultaten!

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@paborekenacademy.nl of bel/app naar 06 - 42 99 6360
Of gebruik het contactformulier.

RWT-Pabo bijles
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 online bijles.
RWT-Pabo bijles
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
RWT-Pabo bijles
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
RWT-Pabo bijles
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

RWT bijles online

De RWT-PABO bijles geven wij online. Via Zoom of Whats App. Een op een. Zo hebben al heel veel studenten van de Pabo de rekentoets met succes gehaald.

Bij een online bijles RWT kun je denken aan uitleg over:

  • Breuken, procenten, decimalen en verhoudingen
  • Meten en meetkunde
  • Informatieverwerking (verhaalsommen)
  • Hoofdrekenen
  • Trainen van basisvaardigheden
  • Verbanden en statistiek
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden en trainen van de toets (op tijd)

Welke onderdelen van de rekentoets vind jij moeilijk?
Hier gaan we gericht aan werken. Wij helpen je graag. Dat doen wij op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar een goed RWT-resultaat.

Samen kijken we naar de stof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we eerst uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Wij leggen op een rustige en heldere manier uit en checken bij jou of alles duidelijk is. Het tempo passen wij aan hoe jij de reken- en wiskundestof oppakt. Zo werkt een RWT online bijles het best.

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons, Julia en Barbara, bereiken via info@paborekenacademy.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Kosten bijles RWT-Pabo

RWT-bijles kost € 31,50 per uur. Daarvoor krijg je een heel uur privé online bijles. In de eerste bijles maken we kennis, bepalen we de leerdoelen en starten we met de uitleg van de theorie en rekenregels. Ook kunnen we oefentoetsen doen om je vaardigheden te bepalen.

Voordelen bijles RWT-Pabo:

  • Privé bijles: alle aandacht voor jou.
  • Focus op rekenonderdelen: die jij wilt verbeteren.
  • Resultaat gedreven: doel is dat jij slaagt voor de RWT-Pabo.
  • Flexibele uren: in overleg.
  • Geen inschrijfkosten verbonden aan de bijles.
  • Geen minimum aantal bijlessen of een pakket met uren: dit eisen veel bijles bedrijven wel.

Heb jij bijles voor de RWT nodig? Wij helpen je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat

RWT-Pabo training of bijles nodig?

Wij, Julia en Barbara, geven al jaren RWT-bijles en training aan Pabo-studenten. Inmiddels hebben wij veel studenten kunnen helpen om hun reken- en wiskundetoets op de Pabo te halen. Dat doen wij met veel plezier en resultaat. Wij krijgen veel positieve reacties van studenten op onze manier van uitleggen. Dat zien wij terug in de mooie reviews over onze bijles, training en de boeken.

Bekijk de reviews >

Lees meer over ons

Benieuwd hoe zo’n bijles of training online gaat?
Neem gerust contact met ons op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@paborekenacademy.nl of bel/app naar 06- 42 99 6360
Of gebruik het contactformulier.

Zonder bijles oefenen voor de RWT?

Dat kan ook. Zonder bijles kun je ook prima oefenen voor de reken- en wiskundetoets. Ben je op zoek naar oefentoetsen RWT-Pabo?

Bestel nu het handige 'RWT-PABO Oefentoetsenboek'.
Daarin staan 5 complete oefentoetsen met elk 55 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de RWT-Pabo. Je kunt oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo zie je op welk niveau jij presteert met rekenen.

Alle antwoorden met heldere uitleg staan achter in het boek.

Ook kun je de unieke REKEN-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.

Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.

Bestel nu het RWT-PABO Oefentoetsenboek >





Nog beter voorbereid zijn op de RWT-Pabo?

Start dan met leren en oefenen uit het 'RWT-PABO Theorie- en Werkboek'. Dat is een Theorieboek en Werkboek in 1 boek.
Leer alle THEORIE die je voor de RWT nodig hebt en oefen met de OEFENSOMMEN.
Je leert alle rekenonderdelen kennen met heldere uitleg van de rekenregels en je ziet voorbeeldsommen. Daarnaast kun je meer dan 600 sommen oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau.

Alle antwoorden staan in het boek met daarbij heldere uitleg. Ook kun je per rekenonderdeel een Mini-toets RWT maken. Ontdek jouw score met de unieke REKEN-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de RWT voldoende beheerst.

Je leert slim en snel rekenen met de handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips voor het maken van RWT-Pabo opgaven.

Bestel nu het complete RWT-Pabo Theorie- en Werkboek >



Of profiteer van de Combi-deal:
het RWT-Pabo Theorie- en Werkboek en het RWT-PABO Oefentoetsenboek >